Wij zijn Richard en Johanna en wonen samen met onze 4  kinderen in Zuid Holland in het groene hart. Enkele  jaren gelden zijn we geïnteresseerd geraakt in de Australian Cbberdog. Vele jaren hebben we Bouviers gehad en hadden hier ook regelmatig een nestje mee.

Op een gegeven moment kwam er bij 1 van ons een hondenallergie naar voren. Gelukkig toen nog niet zo ernstig zodat we het hebben kunnen afbouwen en de honden hebben kunnen houden tot hun overlijden.

Na een aantal jaren geen honden meer gehad te hebben begon het toch te kriebelen, maar ja welk ras zou er geschikt zijn , zo zijn we bij de Australian Cobberdog uitgekomen.

Toen we eenmaal Quinta, onze blonde cobberdog hadden genoten wij hier zo enorm van , want wat is ze ontzettend leuk, lief, aanhankelijk, en het goede nieuws , geen allergische reacties.

Al gauw kreeg Quinta er een speelmaatje bij, onze Nora, een zwarte australian cobberdog. Ook zij is super lief, heeft een rustig karakter, en wil nog wel eens eigenwijs haar eigen gang gaan.

Inmiddels hebben we ook het fokken weer opgepakt, en hebben we af en toe een nestje.

Cobberdogs, cobberdog, australische cobberdog, fokker cobberdog, fokker cobberdog zuid holland, boskoop
groene hart doodles boskoop
20210721_215552_resized
IMG_20200818_191917319 (2)
joes groenehartdoodle 5 - kopie
joes groenehartdoodle3
jous groenehart doodles
20210524_123442